Girit Adası Deprem / Yunanistan'ın Girit Adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem oldu / Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede.

Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede.

Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Yunanistan'daki Deprem Hakkında
Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Yunanistan'daki Deprem Hakkında from topuzgazetesi.com
Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre . Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre .

Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika: Akdeniz’de On iki Ada açıklarında 4.5
Son dakika: Akdeniz’de On iki Ada açıklarında 4.5 from foto.sondakika.com
Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede.

Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre .

Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre . Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit Adası'nda 6 büyüklüğünde deprem - Güncel - Detay
Girit Adası'nda 6 büyüklüğünde deprem - Güncel - Detay from www.detayhaberler.com
Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı.

Girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre . Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Girit Adası Deprem / Yunanistan'ın Girit Adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem oldu / Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede.. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki sarsıntının yerin 10 kilometre . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.